تفاوت کوره سنتی و صنعتی

تفاوت کوره سنتی و صنعتی

کوره‌ها دستگاه‌هایی هستند که برای تولید انواع زغال استفاده می‌شوند. آنها را می‌توان به دو دسته کلی سنتی و صنعتی تقسیم کرد.

مهم‌ترین مزیت کوره سنتی نسبت به صنعتی، کیفیت محصول و زغالی است که تولید می‌شود. زغالی که در کوره سنتی به عمل آمده، به مراتب دارای کیفیت بالاتری است که تحت حرارت مستقیم پخته شده و از هوای آلوده و مواد شیمیایی محافظت می‌شود.

ساخت کوره سنتی ارزان‌تر از ساخت کوره‌های صنعتی است . کوره سنتی برای پخت زغال، نیاز به مقدار کمتری سوخت دارد . کوره سنتی کمترین تأثیر روی محیط زیست را دارد، زیرا در آن از سوخت طبیعی استفاده می‌شود و هیچ گونه آلاینده‌ای تولید نمی‌شود.

اما اگر به دنبال فروش بیشتر و سود بیشتر هستید کوره ای صنعتی بهتربن انتخاب برای شماست .کوره‌های صنعتی برای تولید بیشتر زغال، می‌توانند مقدار بیشتری زغال را در هر مرتبه تولید کنند . کوره‌های صنعتی برای پخت زغال، کارایی بیشتری دارند و می‌توانند در مدت زمان کوتاه‌تری زغال را پخته کنند

بنابراین، تفاوت کوره صنعتی و سنتی زغال در کیفیت محصول، هزینه ساخت و راه‌اندازی، مصرف سوخت، محیط زیست، میزان تولید و کارایی آن‌ها است. در ادامه درمورد تفاوت کوره صنعتی و سنتی زغال بیشتر توضیح میدهیم با ما همراه باشید.

کوره صنعتی

به صورت اتاقکی مکعبی شکل است ، که با دریافت حرارت غیرمستقیم در شرایط خلاء ، موجب پخته شده برکیت ها و ساخت زغال می شود.

کوره های صنعتی می توانند در ابعاد و گنجایش های گوناگونی باشند.

کوره صنعتی دارای ابزاری برای کنترل سیستم ها قطران گیر و کنترل دود و غیره است.

مزایای کوره صنعتی :

  • امکان درجه بندی حرارت
  • امکان تنظیم و کنترل زمان خاموش و روشن شدن
  • مدت زمان پخت کمتر و سرعت بخشیدن به کار
  • عدم نیاز به بررسی و اپراتور

 

کوره زغال

کوره سنتی

در گذشته برای تولید زغال  از شیوه های ساده و قدیمی مثل کوره سنتی زغال استفاده می کردن جالب است بدانید که کوره سنتی زغال فشرده کاملا خودسوز می باشد

کوره سنتی زغال فشرده همانطور که از نام آن مشخص است به صورت سنتی ، یعنی با مصالح و به وسیله ی بنایان ساخته می شود. البته لازم به ذکر است که بنا باید حتما به ساخت کوره وارد باشد و کوره ای مطابق با نیازهای تولید زغال فشرده را بسازد.

بین ۲۵۰ تا ۷۵۰ سانتی گراد دما دارد.

مزایا

مهم ترین مزیتی که کوره سنتی نسبت به صنعتی دارد، کیفیت محصول و زغالی است که تولید می شود

کربن زدایی و گازی گیری در کوره سنتی به دلیل وجود شعله اتش مستقیم به طور کامل انجام می شود.

معایب

زمان بر بودن پروسه تولید زغال در یک پخت.
صرف وقت فراوان برای رسیدگی به کوره به صورتی که در تمام مراحل و زمان پخت باید شخصی تمام وقت در مکان حاضر باشد.
آلایندگی محیطی و زیستی که خسارت جبران ناپذیری به محیط زیست وارد می آورد.
سوخت مستقیم چوب که باعث سبک شدن وزن زغال و تولید خاک زغال زیادی می شود.
تمیز نبودن کار در عصر تکنولولوژی
خطر سلامتی و بهداشتی برای افراد در محیط کار

مقایسه کوره سنتی و صنعتی:

کوره های سنتی زغال معمولا دود زیادی تولید می کنند و در نتیجه آسیب زیادی به محیط زیست می رسانند . اما کوره های ساخته شده توسط شرکت ها به دلیل تولید دود کمتر با محیط زیست سازگار می باشند ، مانند کوره صنعتی زغال یا دستگاه زغال ساز ساخته شده توسط این مجموعه

همان طور که ذکر شد در کوره های سنتی برای اینکه چوب ها خشک شوند باید در هوای آزاد رها شوند و پس از خشک شدن می توانید چوب ها را بسوزانید . اما در کوره صنعتی زغال برای خشک شدن چوب ها نیازی نیست آن ها را انبار کنید در این کوره خشک شدن و سوزاندن چوب ها به صورت همزمان قابل انجام است .

جهت تولید ذغال مرغوب عواملی مانند چوب بسیار موثر هستند که شامل:

  1. نوع چوب
  2. خشک یا نم دار بودن چوب ها
  3. جنس چوب
  4. قطر چوب
  5. چیدمان چوب ها داخل واگن ها
  6. نحوه ی برش چوب برای چهار تراش کردن