خط تولید زغال فشرده – دستگاه های خط تولید ذغال فشرده – 09104385456

خط تولید زغال فشرده – دستگاه های خط تولید ذغال فشرده – 09104385456

خط تولید زغال فشرده مجموعه ای از ماشین آلات و تجهیزات طراحی شده برای تولید بریکت های زغال فشرده است. این بریکت ها به دلیل بهره وری انرژی بالاتر، سهولت کار و کاهش اثرات زیست محیطی، جایگزین محبوبی برای زغال چوب سنتی هستند.

خط تولید ذغال فشرده

در خط تولید زغال فشرده عمل فشرده‌ سازی بر حسب نوع و اندازه ماده اولیه،نوع محصول مورد نظر و فرآیند تولید اندازه گیری میشود،اگر ماده خام مورد نظر خاک اره یا براده چوب باشد،لیگنین چوب (یکی از ترکیبات اصلی تمام گیاهان آوندی) تحت فشار زیاد که با افزایش دما نیز همراه است، آزاد شده و موادی را که قرار است فشرده یا بریکوت شوند را به هم می‌چسباند.

طی فشردن مواد، دما به قدر کافی افزایش می‌یابد تا از مواد اولیه (خاک اره) هم‌جوشی یا مواد چسبنده مختلفی آزاد ‌شود. در انجام موفقیت‌ آمیز این فرآیند مقدار رطوبت مواد خام باید حداقل ۱۰% باشد. توجه شود که دمای بالا سبب تبخیر رطوبت در مواد خام می‌شود و در رطوبت‌های بالا نیز ممکن است بخار داغ زیاد تولید و خروج آن از سیلندر باعث انبساط و تخریب بریکوت شود.در خط تولید ذغال فشرده باید تمامی این مراحل حفظ شود و در تولید آن دقت لازم را داشت.

خط تولید زغال فشرده عموماً شامل مراحل زیر است:

اکسترودر میزدود سوز سیکلون(سیلو) لوله های سینوسی
مکنده توربینی سرند و مشعل ۲عدد پالت ۲عدد خفه کن

نکات مهم برای اجاره کارگاه تولید زغال فشرده

فرقی نمی‌کند که شما قصد تولید زغال فشرده یا زغال صنعتی را داشته باشید، در هر صورت باید یک فضای مناسب برای راه اندازی خط تولید ذغال و قرار دادن تجهیزات ایجاد کنید. در ادامه به طور کامل تمامی نکات مهم مربوط به اجاره کارگاه خط تولید زغال را برای شما بازگو خواهیم کرد:

1. ابعاد فضا برای راه اندازی خط تولید زغال

محیطی که شما برای راه اندازی خط تولید زغال در نظر می‌گیرید، باید ابعاد مشخصی داشته باشد تا تمامی تجهیزات به راحتی در این فضا قرار بگیرند. به عنوان مثال کارگاهی که برای تولید زغال انتخاب می‌کنید باید حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ متر باشد. ارتفاع این کارگاه باید حدوداً سه و نیم متر باشد.

بهتر است محیط کارگاه شما از حدود ۶۵ تا ۸۰ متر باشد تا مشکلی برای کارکرد تجهیزات وجود نداشته باشد. برق لازم برای این کارگاه می‌تواند سه فاز و به صورت ۳۲ آمپری مورد استفاده قرار گیرد.

2. شرایط کارگاه تولید زغال فشرده

به دلیل اینکه محصولات شما ممکن است مواد زائد آلوده و خطرناک را وارد اتمسفر کنند، بهتر است مکان کارگاه خود را در خارج از شهر انتخاب کنید. همچنین شرایطی را برای از بین بردن مواد زائد در نظر بگیرید. زیرا نباید هیچ گونه مواد زائدی وارد محیط زیست کنید. در این حالت علاوه بر اینکه به محیط زیست آسیب می رسانید؛ ممکن است که اداره محیط زیست شهر این وضعیت را بررسی کرده و از شما ایراد بگیرد.

3. تهیه گاز برای خط تولید

گازی که شما برای تولید زغال فشرده نیاز دارید، با گاز شهری متفاوت است. گاز مورد نیاز فعالیت شما، گاز صنعتی با فشار بسیار بالاست. بنابراین باید از یک مشعل گازی پرقدرت کمک بگیرید. در صورتی که گاز مورد نیاز شما فشار و قدرت لازم را نداشته باشد، زغالی که در نهایت تولید می‌شود، کیفیت و کارایی لازم را نیز نخواهد داشت.

برخی از کسب و کارها سعی می‌کنند از منابع دیگر مثل گازوئیل استفاده کنند. ولی باید در نظر داشته باشید که استفاده از گازوئیل هزینه بسیار زیادی دارد و در این حالت خلوص محصولات چندان زیاد نخواهد بود.

4. شرایط مناسب برای جابجایی

مکان کارگاه باید به گونه‌ای باشد که شرایط برای حمل و نقل آسان باشد. مواد اولیه مثل انواع خاک اره باید توسط ماشین‌ها یا کامیون‌های بزرگ از منبع به سمت کارگاه حمل شود. بنابراین دسترسی به مکان کارگاه باید راحت باشد. سعی کنید قبل از راه اندازی خط تولید زغال، زیرساخت‌های لازم را برای حمل و نقل ایجاد کنید.

5. تهیه برق سه فاز

دستگاه تولید زغال فشرده و تمامی دستگاه‌هایی که در کارگاه شما وجود دارند، برای فعالیت و کار کردن نیاز به برق سه فاز دارند. بنابراین فکر تهیه برق دو فاز یا انواع دیگر برق‌ها را از ذهن خود بیرون کنید. برقی که شما برای راه اندازی خط تولید زغال به آن نیاز دارید، باید حتماً به شکل سه فاز باشد.

شاید موضوع تهیه برق در ابتدای کار چندان مورد توجه نباشد، اما باید این موضوع را بدانید در صورتی که برق رسانی به دستگاه‌ها به صورت درست انجام نشود، آسیب بسیار زیادی به سرمایه شما وارد خواهد شد. چرا که ممکن است دستگاه‌ها اتصالی کرده یا به طور کامل خاموش شوند.

6. وجود سقف با ارتفاع مشخص

یکی از مهمترین نکات در راه اندازی خط تولید زغال فشرده، وجود سقف با ارتفاع مشخص است. کارگاه شما باید حتماً دارای سقف باشد؛ زیرا هنگام کار کردن با خاک اره، ممکن است مقدار بسیار زیادی گرده وارد هوا شود که بعد از ورود به اتمسفر باعث آلودگی محیط زیست می‌شود. ارتفاع سقف باید حداقل ۴ متر باشد؛ چرا که ارتفاع پایین‌تر از این عدد ممکن است باعث بروز مشکلات تنفسی برای کارمندان شود.

زغال فشرده – 09104385456

زغال فشرده به روش صنعتی تولید می شود ، خاک اره و ضایعات چوب از مهم ترین مواد اولیه تولید زغال فشرده می باشد که به دلیل ارزان بودن آن از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه و دارای سود بالایی برای تولید کننده بوده و فروش بالایی را نیز در بازار به همراه دارد ،زغال فشرده و تولید آن هنوز فراگیر نشده است پس زمان مناسبی برای سرمایه گذاری است تا به عنوان تولید کننده بتوانید زودتر از سایر رقیبان اقدام به راه اندازی خط تولید آن و عرضه مناسب و مرغوب زغال در بازار داشته باشید .

ماشین سازی دانیال یکی از بهترین مراکز برای راه اندازی خط تولید زغال فشرده است و شما می توانید برای راه اندازی خط تولید زغال فشرده با این مجموعه در ارتباط باشید. زغال فشرده یکی از رایج ترین زغال های بازار ایران است که برای پخت و پز، گرم کردن و مصارف قلیان استفاده می شود. این زغال ها با نام زغال چینی یا صنعتی هم شناخته می شوند.

 اجزا و فرآیندهای کلیدی خط تولید زغال فشرده

  1. سنگ شکن زغال چوب : این دستگاه برای خرد کردن زغال چوب خام به قطعات کوچکتر و قابل کنترل تر استفاده می شود.
  2. مخلوط کن زغال چوب : مسئول مخلوط کردن زغال چوب با کلاسورها و سایر مواد افزودنی است. این یک ترکیب ثابت برای بریکت ها را تضمین می کند.
  3. ماشین بریکت زغال چوب : این دستگاه هسته ای است که مخلوط زغال چوب آماده شده را به صورت بریکت فشرده می کند. برای تشکیل شکل مورد نظر فشار وارد می کند.
  4. خشک کن بریکت : پس از فشرده سازی، بریکت ها ممکن است حاوی رطوبت اضافی باشند. خشک کن این رطوبت را از بین می برد و بریکت ها را برای بسته بندی یا پردازش بیشتر آماده می کند.
  5. دستگاه بسته بندی : این تجهیزات بریکت های خشک شده را در کیسه ها یا سایر ظروف مناسب برای توزیع و فروش بسته بندی می کند.
  6. سیستم های نوار نقاله : برای انتقال مواد بین مراحل مختلف خط تولید استفاده می شود.
  7. سیستم‌های کنترل : این سیستم‌ها جنبه‌های مختلف فرآیند تولید از جمله دما، فشار و سطوح رطوبت را کنترل و تنظیم می‌کنند.
  8. تجهیزات کنترل کیفیت : این تجهیزات ممکن است شامل ماشین آلات یا ابزارهایی برای آزمایش و اطمینان از کیفیت بریکت های تمام شده باشد.

توجه به این نکته مهم است که اجزا و فرآیندهای خاص در خط تولید زغال چوب فشرده بسته به عواملی مانند ظرفیت تولید، در دسترس بودن مواد اولیه و مشخصات بریکت مورد نظر می‌تواند متفاوت باشد. سفارشی سازی اغلب برای برآوردن نیازهای تولید خاص امکان پذیر است.

زغال فشرده

دستگاه های تولید زغال فشرده

  1. خرد کن :برای اینکه محصول تولیدی با کیفیت باشد لازم است مواد اولیه که خاک اره است، کاملا خرد و آسیاب شود.
  2. ماشین سرند یا الک: ممکن است در ابتدا همراه خاک اره و خاک زغال،ضایعات و ناخالصی‌هایی وجود داشته باشند که حتما باید تفکیک و جدا شوند.
  3. مخزن گرمکن حرارتی و گرمایشی :این مخزن برای تولید گرما از گازوئیل یا گاز استفاده می‌کند.
  4. خشک‌کن :خاک اره، هم رطوبت داخلی و هم رطوبت بیرونی دارد که این ماشین رطوبت بیرونی خاک اره را به 12 درصد کاهش می‌دهد.
  5. مکنده توربینی :جهت هدایت خاک اره از سمت ماشین خشک کن به سمت سیکلن استفاده می‌شود که این کار با کمک مکش هوا صورت می‌گیرد.
  6. سیکلن گریز از مرکز :جهت هدایت خاک اره‌های کاملا خشک، به سمت دستگاه اکسترودر استفاده می‌شود در واقع یک مخزن مخروطی شکل در بخش انتهای دستگاه خشک کن قرار دارد که خاک اره‌ها بعد از عبور از لوله‌های خشک کن، در این مخزن به منظور اعلام آمادگی برای فشرده و پرس شدن، جمع می‌شوند.
  7. میکسر :جهت تبدیل خاک اره به خمیر از میکسر استفاده می‌شود. باید یادآور شد که زغال، حالت چسبندگی ندارد و نمی‌توان آن را بدون افزودنی‌هایی، فرم‌دهی کرد لذا خاک زغال با ماده چسبناکی میکس می‌شود و خمیر حاصله جهت فشرده‌سازی وارد دستگاه اکسترودر می‌شود.
  8. اکسترودر یا فشرده‌ساز :جهت فشرده‌سازی و قالب‌گیری خمیر استفاده می‌شود. پرس شدن مواد را بریکت می‌نامند و برای پخته شدن وارد کوره صنعتی می‌شود.
  9. کوره :جهت پخت بریکت از کوره صنعتی یا سنتی استفاده می‌شود. مراحل کار در کوره‌های صنعتی به این صورت است که بریکت وارد محیط بدون هوا می‌شود و حرارت به صورت غیر مستقیم به بریکت داده می‌شود یعنی بدون تماس به بریکت آن را گرم می‌کند.
  10. فیلتر مادر کاهنده دود :کوره‌ها از فیلتر حذف دود استفاده می‌کنند.

طرح تجاری راه اندازی خط تولید زغال فشرده

طرح تجاری به سرمایه‌گذاران کمک می‌کند هزینه‌های خود را مدیریت کرده و بتوانند برنامه ریزی دقیقی داشته باشند. در این طرح به مواردی مانند سرمایه اولیه، مدت برگشت سرمایه و… اشاره می‌کنیم.‌ جدول زیر نمونه‌ای از یک طرح تجاری است.

عنوان توضیحات
فعالیت تولید ذغال فشرده
ظرفیت 400 کیلو در روز
مجری طرح
محل اجرا
اشتغال 5 نفر
سرمایه ثابت 250 میلیون تومان
سرمایه در گردش 100 میلیون تومان
میزان زمین طرح 1000 متر
تسهیلات مورد نیاز 300 میلیون تومان
زمان برگشت سرمایه 2 سال
تورم 30 درصد
نرخ بازدهی سرمایه 50 درصد

مزایای زغال فشرده

1- دما و احتراق بالا (بین 350 تا 400درجه سانتی گراد)

2- ماندگاری بیش از 120 دقیقه

3- سوخت کامل و بدون خاموشی

4- جایگزین مناسب و باصرفه برای انواع زغال چوب

5- بدون ایجاد بو،گاز و حساسیت

6- قیمت مناسب زغال فشرده نسبت به انواع زغال چوب

7- حفاظت از محیط زیست و بدون آسیب به منابع طبیعی

8- استفاده از مواد بازیافتی و دور ریز

9- قابلیت صادرات به کشورهای دیگر باتوان ورود ارز به داخل کشور

10- استفاده از طرحهای حمایتی دولت در راستای رونق اقتصادی و حمایت از تولید ملی

11- اخذ و صدور مجوزهای مربوط به راحتی و در اسرع وقت

خرید دستگاه زغال فشرده – 09104385456

خرید دستگاه زغال ساز از مهمترین قدم هایی است که در تولید زغال مرغوب و پر فروش اهمیت بسزایی دارد. اینکه شما از چه تولیدی و یا تامین کننده ای و با چه کیفیت و پشتوانه ی تضمینی دستگاه ها را خریداری می کنید به شما در موفقیت این کسب و کار کمک شایانی می کند. پس در خرید دستگاه زغال سازی از مشاوره های رایگان گروه دانیال ماشین با سابقه درخشان چندین ساله بهره مند شوید. حتی می توانید درباره خرید دستگاه زغال ساز دست دوم هم از مشاوره ها استفاده کنید.

نکاتی درمورد دستگاه تولید زغال فشرده

اگر بتوانید نیازهای منطقه خودتان را بشناسید، یعنی بدانید که در آن منطقه چه نوع زغالی مورد استفاده قرار می‌‎گیرد و مردم آن‌جا به چه نوع زغالی بیشتر نیاز دارند، می‌توانید خط تولید و کارگاهی بسیار پر سود داشته باشید.

امروزه به دلیل فراوان بودن چای‌ خانه‌ها، قهوه‌ خانه‌ها، رستوران‌ها و به طور کل وجود غذا‌هایی که در پختن آن‌ها از زغال استفاده می‌شود و در واقع میل بالا به تهیه‌ غذا به صورت سنتی، راه اندازی یک خط تولید زغال فشرده می‌تواند اوضاع مالی و کاری شما را بسیار خوب کند و در سطح بالایی قرار دهد.

امروزه در کشور ایران و دیگر کشور‌های اروپایی، از زغال استفاده‌های بسیار زیادی می‌شود و به دلیل کمبود دستگاه تولید زغال فشرده در سراسر کشور، راه اندازی یک خط تولید زغال فشرده می‌تواند بسیار پر سود باشد.

داشتن کارگاه تولید زغال فشرده و می‌تواند شغلی بی دردسر و البته پر سود برای افراد جویای کار باشد و به دلیل نیاز مداوم کشور و صنایع مختلف به زغال، این خطوط تولید از کار نخواهند افتاد و در صورت اقدام، همواره در حال تولید و فروش زغال و حتی صادرات به کشور‌ های دیگر خواهید بود.

ساخت یک کارگاه و داشتن خط تولید نیاز به سرمایه زیادی ندارد و آموزش خیلی زیادی هم نمی‌خواهد؛ مطمئن باشید هر هزینه‌ای که برای داشتن خط تولید و کارگاه بپردازید، بعد از گذشت مدتی کوتاه، چند برابر آن سرمایه از طریق فروش زغال به دست خواهد آمد.

خط تولید ذغال فشرده

قیمت مواد اولیه برای تهیه ی زغال فشرده

قیمت مواد اولیه برای تهیه ی زغال فشرده نسبت به بازدهی آن چگونه است.

  • مواد اولیه جهت تولید ۴۵۰ کیلو گرمی زغال در یک شیفت کاری به عبارتی از بین ۳/۵ تا ۴ کیلوگرم به میزان یک کیلوگرم زغال خالص به وجود می آورد.
  • قیمت خاک اره به احتساب ۸۰% = ۲۱/۰۰۰ × ۱۴۴۰ کیلوگرم مساوی است با ۳۰/۲۴۰/۰۰۰ ریال میباشد.
  • هزینه ی پوست گردو با احتساب اسمی ۱۰% = ۴۰/۰۰۰ ریال × ۱۸۰ کیلوگرم که مساوی است با ۷/۲۰۰/۰۰۰ ریال.
  • هزینه ی خاک زغال آسیاب شده با احتساب اسمی ۱۰% مساوی است با ۲۵/۰۰۰ × ۱۸۰ کیلوگرم = ۴/۵۰۰/۰۰۰ ریال
  • کرایه ی حمل مواد اولیه از قرار هر کیلوگرم روزانه ۸۰۰۰ریال =۸/۰۰۰ ×۱۸۰۰ کیلوگرم = ۱۴/۴۰۰/۰۰۰ ریال
  • حقوق کارگران جهت تولید در یک شیفت کاری در روز =۲/۵۰۰/۰۰۰ × ۳ نفر = ۷/۵۰۰/۰۰۰ ریال
  • تعداد کارتن مورد نیاز در یک شیفت کاری روزانه = ۵۵/۰۰۰ × ۶۳ عدد =۳/۴۶۵/۰۰۰ ریال
  • هزینه ی تمام شده ی اجاره ی روزانه = ۴/۰۰۰/۰۰۰ ریال
  • هزینه ی روزانه ی برق و گاز ۲/۰۰۰/۰۰۰ ریال
  • برآورد قیمت روزانه ی استهلاک و نگهداری دستگاه =۲/۰۰۰/۰۰۰ ریال
    و در نهایت قیمت تمام شده ی تولید هرکیلوگرم زغال در روز:
  • جمع کل هزینه های سرمایه ی در گردش: ۷۵/۳۰۵/۰۰۰ ریال
  • ۴۵۰ کیلوگرم زغال خالص ÷ ۷۵/۳۰۵/۰۰۰= ۱۶۷/۳۴۴ریال

 هزینه راه اندازی خط تولید زغال فشرده

میزان درآمد یا سود تولید کننده در تولید زغال فشرده چینی به میزان زیادی بستگی به مکان یا کارگاه ایجاد شده می باشد. چرا که اگر کارگاه یا سوله ایی که در آن تولیدات صورت می گیرد به صورت اجاره یا رهن باشد ماهیانه مقداری از سود حاصل شده بابت این هزینه ها کسر خواهد شد. اما اگر مکان یا کارگاه به صورت اجاره یا رهن نباشد شما به سود بسیار زیادی خواهید رسید. گزینه های دیگری نیز برای افزایش سود دهی شما وجود خواهد داشت مثلاً تهیه مواد اولیه با کیفیت با هزینه مناسب تر یا اینکه در محل زندگی شما نیروی کاری دست مزد های مناسب تری دریافت می کنند.

  • 25 درصد از بودجه شما هزینه تهیه مواد اولیه هست
  • 10 درصد از بودجه هزینه نیروی کار است
  • 25 درصد شامل هزینه نیروی برق می شود
  • 40 درصد بقیه هزینه ها نیز متغیر هستند و شامل رسیدگی و مراقب از خط تولید زغال فشرده می شود.

بیشترین هزینه مربوط به رسیدگی و نگه داری دستگاه ها می باشد پس بهتر است از اول کار دستگاه هایی را انتخاب کنید که از عملکرد و کارایی آن کاملا مطمئن هستید تا بسیاری از هزینه های شما در دراز مدت کاهش پیدا کند.برای خرید دستگاه ها به کیفیت و کارایی آنها توجه کنید و تنها به قیمت آن توجه نکنید!

قطعا نمی توان یک دستگاه با کیفیت را با هزینه ای محدود تولید کرد و اگر دستگاهی با قیمت ارزان تهیه کرده باشید علاوه بر اینکه دائما باید در حال تعمیر برای نگه داری آن باشید در زمان طولانی نمی توانید از آن استفاده کنید پس برای صرفه جویی در هزینه راه اندازی خط تولید زغال فشرده حتما دستگاه های با کیفیت خریداری کنید.

مراحل تولیدزغال فشرده

  1. پوست گردو را با دستگاه آسیاب یا خرد کن ، خرد کرده و به ابعاد مناسب در آورد.
  2. مواد اولیه دارای مقادیری ضایعات یا ذرات درشت هستند، بنابراین لازم است تا با دستگاه سرند الک شوند تا یک دست باشند.
  3. خاک اره باید رطوبت گیری شود که به این منظور به خط خشک کن برده شود.
  4. سپس خاک اره خشک شده با دیگر مواد اولیه ترکیب شده، و وارد اکسترودر می شود.
  5. در اکسترودر یا همان دستگاه ذغال ساز ، مواد فشرده می شوند و بریکت زغال ساخته می شود.
  6. بریکت ها سپس برای پخت روی پالت ها چیده می شوند و به کوره برده می شوند.
  7. پس از پخت آن ها در کوره ، زغال فشرده ساخته شده است که با استفاده از پالت خفه کن خاموش شده و آماده بسته بندی است.
    البته می توان پیش از بسته بندی با استفاده از دستگاه برش زغال فشرده ، زغال ها را قطعه کرد تا بهتر به فروش برسند. (این دستگاه سفارشی است).

نیروی کار مورد نیاز

در یک کارگاه تولید زغال فشرده، با یک خط تولید  به حداقل سه نفر نیروی انسانی نیاز است. یک نیرو به طور دائم با دستگاه بریکت ساز و دو نفر دیگر در وسط کارگاه کار کنند.

قیمت دستگاه تولید زغال فشرده در سال 1402

محاسبه قیمت دستگاه های تولید زغال فشرده در سال پیش رو به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله این موارد می توان به قیمت آهن در سال جدید، متریال کاربردی برای ساخت دستگاه تولید زغال ساز، میزان تورم حاکم بر کشور و دیگر عوامل مربوطه اشاره کرد. اما جای دلگرمی وجود دارد که شرکت دانیال ماشین بعنوان یکی از منصف ترین ها هم از نظر کیفیت ساخت دستگاه ها، هم ارائه راهکارهای موفقیت آمیز در این زمینه برای علاقه‌مندان ورود به این شغل پول ساز و هم از نظر تضمین قیمت دستگاه ها به شمار می آید. در سال 1402 هم همچون گذشته در کنار کارآفرینان این عرصه خواهیم بود.

نتیجه

اگر علاقمند هستید یک کسب و کار پر درآمد راه اندازی کنید، بدون شک تولید زغال انتخاب بسیار مناسبی خواهد بود. سرمایه لازم برای راه اندازی خط تولید زغال نسبت به سایر کسب و کارها بسیار پایین‌تر است. از طرفی شما مطمئن خواهید بود که با کمک این کسب و کار به صورت ماهیانه درآمد قابل قبولی خواهید داشت. شما می توانید برای شروع این کار از کارشناسان ما مشاوره های لازم را دریافت کنید.


جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09104385456 تماس بگیرید.

8 دیدگاه

من از خرید کوره زغال از سایت شما بسیار راضی هستم و همیشه شما رو پیشنهاد میکنم.

سلام
ممنون از خدمات خوبتون🙏🏻
قیمت دستگاه تولید ذغال رو می‌خواستم بدونم

ممنون از اطلاعاتی که داخل سایتتون گذاشتین . خدمات عالی اراِئه میکنید و همچنین کوره زغال هایی که دارید خیلی با کیفیته.

آرین مجیدی

سلام روزتون بخیر
من یه مدت پیش از شرکت دانیال ماشین یه دستگاه تولید زغال تهییه کردم. خیلی قیمت مناسبی داشت، و همچنین کیفیت قابل تحسینی داره . ممنون از خدمات خوبی که به مردم ارائه میدید.

فرهاد منصوری

سلام و عرض ادب خدمت تیم قوی دانیال
من چند وقت پیش از شما کوره زغال تهیه کردم و بسیار راضی بودم هم قیمت خوبی داشت هم کیفیت
ممنون از شما که این امکان و برای ما ایجاد میکنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *