نحوه افزایش درآمد در تولید زغال | 09104385456

نحوه افزایش درآمد در تولید زغال | 09104385456

چرا تولید زغال یک کسب و کار پرسود است؟ پاسخ به این سوال ‌که تولید زغال با سرمایه کم، سود خوبی دارد یا خیر، مهم‌ترین چیزی است که به شما برای شروع این کسب و کار کمک می‌کند. این‌گونه شما خیلی مطمئن‌تر و مصمم‌تر این شغل پرسود را انتخاب می‌کنید.

مهم‌ترین دلایل پرسود بودن کسب‌ و کار تولید زغال

  1. هزینه پایین و به صرفه برای تهیه مواد اولیه
  2. کسب درآمد از ضایعات و کارآفرینی
  3. راه ‌اندازی خط تولید با هزینه کم
  4. امکان صادرات محصولات به کشورهای دیگر به علاوه فروش داخلی
  5. وجود مصرف‌کنندگان فراوان زغال فشرده با توجه به کاربردهای بسیار آن
  6. امکان تولید ذغال در فضای کارگاهی کوچک
  7. استفاده از دستگاه‌های زغال فشرده پیشرفته، بدون تحمل گرما و ایجاد کثیفی و آلودگی
  8. ایجاد سود خالص فراوان، با سرمایه اولیه محدود
  9. امکان خرید دستگاه زغال فشرده دست دوم
  10. استفاده از ضایعات با قیمت پایین برای تولید ذغال

از طریق تولید زغال به چه میزان درآمد می‌رسیم؟

دانستن میزان درآمد تولید ذغال، به شما کمک می‌کند تا آن را به عنوان شغلی با درآمد خوب انتخاب کنید. ظاهر فعالیت در این حیطه، به شکلی است که به نظر نمی‌رسد انجام این کار سود خوبی به همراه داشته باشد. بر خلاف تصور عموم، تولید ذغال فشرده سود زیادی دارد، اما رسیدن به این سود تنها یک شرط دارد. شما باید زغال‌های باکیفیت تولید کنید تا بتوانید با دیگران رقابت کنید.

به طورکلی خرید مواد اولیه برای تولید ذغال فشرده، هزینه پایینی دارد و شما می‌توانید ماهیانه به سودی معادل ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان برسید.

بهتر است این نکته را فراموش نکنید که برای کسب درآمد و سود فراوان، باید زغال فشرده‌ای باکیفیت، مرغوب و منحصر به فردی را نسبت به رقبای خود تولید کنید.

پس از آن شما می‌توانید رضایت مشتری را در داخل کشور به دست آورید و محصولات خودتان را به کشورهای خارجی هم صادر کنید.

در این صورت است که میزان درآمد شما تا چند برابر افزایش پیدا می‌کند و کم‌کم محبوبیت خود را در بازارهای جهانی هم پیدا می‌کنید.

تولید زغال را از کجا شروع کنیم؟

قبل از تولیدذغال، بهتر است در ابتدا به خوبی آموزش ببینید. مثلا به سراغ کارگاه‌های تولید زغال معتبر یا مراکز آموزشی در این زمینه بروید و بتوانید با یادگیری فوت و فن‌های تولید ذغال فشرده، بهترین کارگاه را راه‌اندازی کنید.

پس از آن باید بدانید که برای تولید ذغال با روش‌های پیشرفته، نیاز به چه مقدار بودجه اولیه و سرمایه دارید؟ چون باید با توجه به سرمایه موجودتان، اقدام به راه‌اندازی کارگاه تولید ذغال کنید. مثلا ممکن است سرمایه اولیه شما کم‌تر از میزان بودجه لازم برای تولید زغال باشد. پس باید قبل از شروع کار، به دنبال جمع‌آوری سرمایه بیشتر باشید.

پیش‌ نیازهای لازم برای تولید زغال

تولید زغال هم مثل کسب‌ و‌ کارهای دیگر پیش‌نیازهایی برای شروع کار دارد. پیش نیازهای لازم برای تولید زغال شامل این موارد می شود:

۱- دریافت مجوزهای مربوطه

شما بدون مجوز راه ‌اندازی، نمی‌توانید کار خود را شروع کنید. پس در ابتدا بهتر است شرایط گرفتن مجوز را بدانید.

۲- آشنایی با دستگاه زغال فشرده و تولید زغال

تولید زغال چوب به ابزارهای پیشرفته و راه اندازی یک خط تولید با تجهیزات و دستگاه های با کیفیت نیاز دارد. اگر چه که تجهیزات و تکنولوژی های بسیاری برای تولید زغال وجود دارد، با این حال روش تولید ثابت است.

این را فراموش نکنید که شما بدون آموزش نمی‌توانید زغالی خوب و مرغوب را تولید کنید. چون کار با دستگاه‌های صنعتی مثل دستگاه زغال فشرده، فوت و فن‌های خاص خود را دارد.

۳- پیدا کردن مکانی برای راه‌اندازی کارگاه

شما می‌توانید با توجه به موارد زیر محلی مناسب را برای تولید زغال انتخاب کنید:

  • حجم تولیدات
  • تعداد پرسنل
  • داشتن امکانات مناسب از قبیل آب، برق و گاز
  • فضای کافی با توجه به تعداد دستگاه‌ها و حجم تولیدات

۴- تهیه دستگاه‌های موردنیاز

بعد از این‌که مکانی را برای راه‌اندازی تولید کارگاه زغال فشرده انتخاب کردید، باید به دنبال خرید دستگاه‌های لازم برای تولید ذغال باشید. در ادامه دستگاه‌های لازم به شما معرفی می‌شود:

  1. دستگاه خردکن
  2. دستگاه سرند (الک)
  3. دستگاه مخزن گرم‌کن
  4. دستگاه خشک‌کن
  5. دستگاه مکنده توربینی
  6. دستگاه گریز از مرکز سیلکن
  7. دستگاه میکسر یا ترکیب‌کننده
  8. دستگاه اکسترودر تسمه‌ای
  9. کوره سنتی یا صنعتی
  10. پالت‌ها و پالت خفه‌کن‌ها
  11. دستگاه برش زغال فشرده

توجه داشته باشید که انتخاب و خرید این دستگاه، یکی از مهم‌ترین مواردی است که در محصول تولیدی شما تاثیر دارد. چون اگر وسیله کارتان درست نباشد؛ نمی‌توانید زغالی باکیفیت و مرغوب تولید کنید.

برای همین باید دستگاه زغال فشرده و بقیه تجهیزات کارگاه تولید زغال را از برند‌ها و فروشگاه‌هایی معتبر خریداری کنید.

در این زمینه به شما شرکت دانیال ماشین  را معرفی می کنیم. این شرکت علاوه بر عرضه دستگاه ها و تجهیزات با کیفیت برای تولید زغال، مواد اولیه را در اختیار شما قرار می دهد، آموزش ها و پشتیبانی های لازم را ارائه می کند و حتی محصولات تولید شده را به فروش می رساند.

شما می‌توانید به سابقه ۱۲ ساله شرکت دانیال ماشین، اعتماد کنید. این شرکت، انواع دستگاه زغال فشرده دست دوم و نو را با قیمت‌هایی منصفانه و کیفیتی مطلوب، به شما عرضه می‌کند.

۵- خرید مواد اولیه

مهم‌ترین ماده اولیه لازم برای تولید زغال، خاک اره است. شما می‌توانید برای تولید زغال، ضایعات چوبی را از کارگاه‌های مبل‌سازی و نجاری‌ها با قیمت پایین و یا حتی رایگان تهیه کنید.

فراموش نکنید که در ترکیبات مواد اولیه‌تان چسب چوب وجود نداشته باشد. چون چسب چوب کیفیت زغال فشرده را پایین می‌آورد.

۶- استخدام پرسنل

شما باید با توجه به بودجه، حجم تولید و اندازه کارگاهتان، تعدادی از افراد را برای تولید زغال استخدام کنید. فراموش نکنید که پرسنل کارگاه شما باید بتوانند در این زمینه به طور تخصصی و حرفه‌ای کار کنند و یا قبل از هرکاری، به خوبی آموزش ببینند.

یک راه عالی، برای کاهش هزینه‌ها و افزایش درآمد از تولید زغال
درست است که شما می‌توانید با سرمایه‌ای محدود تولید زغال را شروع کنید. اما با این وجود بهتر است هزینه‌های خود را کاهش دهید و سود بیشتری ببرید.

خرید دستگاه زغال فشرده دست دوم، راهی عالی برای کاهش هزینه‌های اولیه است. این‌گونه شما هم زغال فشرده باکیفیتی را تولید می‌کنید و هم برای خرید دستگاه و تجهیزات، هزینه کم‌تری می‌پردازید.

اما توجه داشته باشید که این راه، فقط وقتی موفقیت‌آمیز است که دستگاه زغال فشرده دست دوم را از برندها و شرکت‌‎های معتبری خریداری کنید.

در پایان باید گفت فراموش نکنید که شما با راه‌اندازی خط تولید زغال فشرده، هم کسب و کاری پر سود دارید و هم به پیشرفت تولید داخلی کمک می‌کنید. از طرفی باعث رونق کارآفرینی و اشتغال‌زایی بیشتر، برای هموطنانتان نیز می‌شوید.

زغال فشرده

انواع زغال چوب

۱-  کبابی

۲-  قلیان

زغال کبابی

این نوع زغال از چوب های کهنه و بلا استفاده مانند .پایه مبل ها و هرس سرشاخه ها و… را تبدیل به زغال می کنند که بیشتر جنبه استفاده کبابی را دارد و فرایند پخت ان در دو مرحله می باشد :
مرحله اول قبل از ۲۰۰ درجه که به ان مرحله اسید زدایی گویند . مرحله دوم بعداز ۲۰۰ درجه تا دمای
کربونیزاسیون بوده که مرحله گاز زدایی گویند که کل فرایند گرما دهی در ۲۰ ساعت انجام می گردد که ۱۰ ساعت اول واکنش گرماگیر بوده و ۱۰ ساعت دوم گرماده می باشد. این نوع زغال بیشتر جنبه تفریحی داشته و از نظر اقتصادی کمتر مقرون به صرفه هست نسبت به زغال لیمو وفشرده

زغال فلافلی

زغال قلیان

 1- پخت مرحله سفت شدن چوب داخل کوره تحت حرارت تعیین شده درمحیط خلع کوره می باشد .

 2- مرحله اسید زدایی از چوب تحت دمای تحقیقات و سرکه گیری اولیه از چوب .

3- اسید زدایی تا در صد خلوص ۶۰ درصد به همراه کربونیزاسون اولیه تا دمای ۲۰۰ درجه علاییم این منطقه زمانی رنگ سرکه قهوه ای رنگ بوده و در این مرحله قسمت های خارجی چوب داخل کوره به رنگ قهوه ای می شود .

 4- مرحله گاز زدایی می باشد که در این مرحله گازها باید وارد فیلتر شده و کندانس شوند یعنی تبدیل به آب شود . مشکلات زیست محیطی نداشته باشد. .مهمترین عامل در فرایند زغال و کربونیزاسون است .در هنگام خرید کوره بخواهید که این مرحله را به صورت تخصص برای شما توضیح دهند .

5- عبور از مرحله گاز زدایی و ورود به مرحله ای که دمای انتهایی کربونیزاسیون گویند. یعنی ورود به دامنه دمایی زغال سفید که علاعم خاصی از دریچه های تخلیه کوره بیرون می اید که به هنگام روز با چشم غیر مسلح نمی توان دید

و تشخیص داد از مزایای این کوره ها کوره های صنعتی دارای فیلتر کاهنده دود میباشند . که دوستدار محیط زیست بوده کوره های صنعتی چهار جداره بوده که اتلاف حرارتی ندارند یعنی حرارت در تمام کوره به یک اندازه پخش می گردد.